Barry Kroeze
CEO BTR Trainingen
 
 

“Grensverleggend”

In mijn leven heb ik al vele sporten beoefend, trainingen bij (en van) Gideon zijn voor mij ‘next level’. Ik vind het heerlijk om mijn fysieke grenzen op te zoeken, en wekelijks worden die samen met Gideon bereikt en verder uitgebreid. Met de trainingen worden mijn conditie, mobiliteit, stabiliteit en flexibiliteit op de proef gesteld. In mijn drukke leventje, zijn de trainingen van Gideon een waardevolle toevoeging om te ontladen.


Beate Visser
CEO Zeelvis-IT
“Een coach die meer uit jezelf haalt dan jezelf”

Als ondernemer ben je altijd druk. Zeker met een druk gezin er naast. Alles en iedereen gaat altijd voor. Wat is er het afgelopen jaar veel veranderd. Van veel reizen en presenteren en consultancy leveren op locatie, zat ik ineens hele dagen achter de lens met een headset op. Alles combineren met een gezin, thuiswerken en thuisonderwijs. Het digitale werken, een mooi alternatief, maar slopend voor je lichaam en mentaal ook behoorlijk pittig. Je staat altijd aan, zal ik maar zeggen.

Ik voelde mezelf achteruit gaan en mentaal was ik een nog mindere conditie door het vele digitale werken en het combineren van alles in mijn leven.
Er moest iets veranderen, ik moest op zoek gaan naar tijd voor mezelf en dit combineren met een leuke fysieke uitdaging.
In maart was de maat vol en besloot ik aan de slag te gaan net een PT, met de nodige extra corona kilo’s en een zwaar verslechterde conditie. Mentaal was er ook behoorlijk wat te verbeteren. Ik had mijn twijfels of ik dat met sporten kon oplossen.
Ik maakte kennis met Gideon, wat een verademing!
Een personal trainer, die je tijdens de training uitdaagt en je het maximale uit jezelf laat halen!

Ik train nu 3 maanden met Gideon en ik ben vele centimeters kwijt, maar belangrijker mijn mentale en lichamelijke gezondheid zijn enorm vooruit gegaan.

Een leuke combi van boksen, cardio en krachttraining. Ik ben veel sterker geworden en mijn lichaam verandert.
De resultaten zijn top en Gideon is tevens een fijn gesprekspartner! Mentaal ben ik enorm vooruit gegaan en deze 2 uurtjes in de week zijn pure inspannende ontspanning!

Ben je op zoek naar een goede PT, die coacht en je meer uit jezelf laat halen, dan ben je bij Gideon aan het juiste adres!

 


Maureen Dhert
Jeugdzorgwerker  bij Zorgboerderij Ensink

 

“Ook geïnteresseerd in je mentale gezondheid”

Gideon is altijd enthousiast en vriendelijk! Naast de sportieve uitdaging die hij als trainer geeft, is hij ook geïnteresseerd in je mentale gezondheid. Hij staat open om je fysiek, maar ook mentaal uit te dagen en te laten groeien.  De training zijn afwisselend, waarin je zelf ook je wensen mag benoemen! Zeker een aanrader!


 
Linda Roodhuizen
CEO Saar aan Huis West-TWente

 

“Niet alleen verschil in gewicht maar ook in kracht”
 
Inmiddels heb ik al ruim 2,5 jaar personal training bij Gideon. Als ik zie waar ik nu sta en waar ik vandaan kom is dat een groot verschil. Niet alleen in mijn gewicht maar ook in kracht, zelfverzekerdheid en vitaliteit. Daarnaast is Gideon ook gewoon een aardig mens. Ik ga met plezier naar mijn trainingen toe.
 

Bastiaan Nijkamp
Politieagent oost nederland

“Zijn manier van trainen is No-nonsense en duidelijk. Inspanning is zeker vereist, echter meer dan waard”

Naast het reguliere sporten, was ik op zoek naar een manier om verder te komen,
zowel conditioneel als mentaal. Ik kan iedereen verzekeren dat dit gelukt is. Gideon gaat samen met je, de training door. Hierdoor komen eventuele doelstellingen snel dichterbij en altijd met de juiste begeleiding/motivatie. Gideon maakt het verschil met zijn jarenlange ervaring, rustige doch zeer motiverende persoonlijkheid.

Zijn manier van trainen is No-nonsense en duidelijk. Inspanning is zeker vereist, echter meer dan waard.

Begin eraan ……!!

 

Sabine Paauwe & Tyrza Plomp
Admin Landstede Groep | Consultant Brafon
“Omdat de uitdaging in de Duo trainingen blijft, blijven wij ook”
Sinds 1,5 jaar trainen wij als duo bij Gideon. De Duo Trainingen zijn uitdagend en zeer gevarieerd. Gideon daagt ons op een leuke manier uit verschillende oefeningen te doen en het beste uit onszelf te halen. Om zodoende fitter te worden, een betere conditie op te bouwen en we hebben meer energie tijdens onze dagelijkse werkzaamheden.
De personal trainingen zijn niet te vergelijken met trainingen in de sportscholen, er wordt bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van lastige apparaten. En toch doen we krachttrainingen.
 
 

 

Janine Lucas
CEO Zynergoz
“Hij weet je te motiveren om grenzen te verleggen”

Trainen met Gideon is een absolute aanrader. In eerste instantie twijfelde ik, ‘zou een personal training iets voor me zijn? Is het boksen wel wat voor me?’.
Na het lezen van de reviews toch maar een proefles aangevraagd. Sindsdien ben ik verslaafd. Gideon’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij weet je te motiveren en uit te dagen om elke training weer je eigen grenzen te verleggen en door te zetten.
Hij is respectvol en daarnaast ook een fijne gesprekspartner.
Trainen met Gideon is het beste uit jezelf halen, zowel fysiek als mentaal.


2e46092 1373243 170119101b23bf

Directieleden ITANNEX
“Gideon is als personal trainer echt een aanrader. Voor ons als bedrijf helemaal Top!”

Als Itannex team hadden we de behoefte om een gezamenlijk wat fitter te worden en aan een stukje teambuilding met Smallgroup training te doen

Persoonlijk waren voor mij fitheid/meer energie en het kwijtraken van enkele overtollige lichaamskilo’s.

Gideon is met ons aan de slag gegaan met een op maat programma en heeft dit stap voor stap opgebouwd . Ik moet zeggen dat ik een enorme vooruitgang ervaar in mijn conditie en heb veel meer energie gekregen. Het persoonlijke en het competitieve wat Gideon in zijn trainingen heeft werken voor mij zeer stimulerend.


Maarten Brouwer

Maarten Brouwer
Vrachtwagenchauffeur
 Oosterbeek EPS
“Mede dankzij Gideon ben ik nu 25 kilo kwijt”

Ik was voor dat ik bij Gideon kwam een kleine 8 kilo kwijt.door 2x in de week te trainen en op mijn voeding te letten is het eindelijk gelukt. Ik moet zeggen dat het zonder de lessen van Gideon niet gelukt was. Het motiveert enorm intensief te trainen en daardoor meer op je voeding te letten. Je ziet resultaat en dat voelt goed en motiveert Gideon bedankt en we gaan door…..


Anouk Krabbe
CEO Bureau Leys

“Zeker een aanrader”

Lekker fit worden in een back to basic opzet: geen ingewikkelde apparaten maar je lijf als middel. Uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor traditionele sportscholen waar je als een hamster in een tredmolen rent. Door de manier van trainen versterk je je conditie in rap tempo. Uitdagend zonder afgebrand te worden.  Zeker een aanrader.


Sander Nijlant
Projectmanager Leferink BV
“Elke training is anders dus altijd een uitdaging”

Naast mijn eigen sport voetbal, zocht ik een trainer die mij fysiek en conditioneel sterker kon maken. Gideon heeft in een korte periode mijn fysieke en conditionele gesteldheid naar een hoger niveau gebracht. Zijn trainingen zijn effectief en leuk. Elke training is anders dus altijd een uitdaging.


Dayelle Anthonijs-Sikkens
CEO Suited Finance
“Trainen bij Gideon is het beste uit jezelf halen”

Met de 1 op 1 benadering behaal je maximaal resultaat en ik krijg zowaar plezier in het sporten. Gideon heeft me geholpen om op in shape te komen voor mijn trouwerij. Na die tijd vond ik het zo effectief dat ik bij hem ben blijven trainen. Ik kan het iedereen aanraden!
Gerard Veldhuis
Calculator Löwik Bouw
“Nu 4 maanden verder en 21 kg lichter”

Eind vorig jaar heb ik de knop omgezet en besloten om weer te gaan sporten, ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging maar had nog geen idee wat? Op aanraden heb ik toen een proefles bokszaktraining gedaan bij Gideon’s Gym, dit was een schot in de roos. Een goede total body workout werd mij verteld, nou dat heb ik ervaren wat heb ik die les conditioneel afgezien maar o wat een geweldig voldaan gevoel nadien.

Nu 4 maanden verder en 21 kg lichter weet Gideon mij nog steeds elke les te motiveren om mijn fysieke en conditionele grenzen te verleggen.

Ik kan het eenieder die wil afvallen en conditioneel sterker will worden van harte aanbevelen om te gaan trainen bij Gideon.


Linda Renders
CEO Trivium advies

“Personal training bij Gideon is verslavend.”

Sportief ben ik nooit geweest, dus het was een uitdaging voor mij om überhaupt te gaan sporten. Voor mijn 40e wilde ik aan mezelf bewijzen dat ik en sporten samen kunnen gaan. Mijn doel toen ik bij Gideon kwam was vooral strakker in mijn vel en zo mogelijk ook nog een paar kilo kwijt raken. Maar waarom personal training bij Gideon. In eerste instantie omdat zijn site en zijn uitstraling me aanspraken en het blijkt dat de match er is. Overstappen naar bokszaktraining was een bijkomstig doel. Maar na 4 maanden en ruim 6 kilo lichter, merk ik dat mijn conditie een sprong heeft gemaakt en ik veel strakker in mijn vel zit. De eerste weken had ik veel spierpijn na de trainingen, maar het tempo werd afgestemd op mijn mogelijkheden en inmiddels ligt het tempo vele malen hoger. Overstappen naar bokszaktraining, no way. Ik heb nog geen training overgeslagen of afgezegd. Het is verslavend om iedere week het optimale uit jezelf te halen in een individuele training. En ja, ook ik blijk sportief te zijn.


Rick Grooten
 CEO Statler & Jones


“Fysiek fit, is geestelijk fit”

Daarom zocht ik een sport waarin de training uitdagend genoeg was om mijn conditie verder te brengen, zonder af te stompen. Deze uitdaging vind ik zonder meer bij Gideon. Zijn discipline en beheersing van de techniek weet hij op zeer inspirerende wijze over te brengen. Technisch groeien, terwijl mijn conditie inmiddels een peil heeft bereikt, die ik al jaren niet heb gekend. Ook in mijn werkzaamheden als interim-manager geniet ik hier dagelijks de voordelen van. Steeds weer verleg ik grenzen die ik zonder Gideon niet had weten te bereiken.

Kortom; op inspirerende wijze fysiek en geestelijk groeien.


Quinten ten Broeke
CEO Ten broeke meubelen
 

“Vanaf dag 1 een goede begeleiding gehad”

In februari de stap gemaakt om meer aan mijzelf te gaan werken, na een kort maar goed intake gesprek meteen die week er na begonnen met personal training bij Gideon. vanaf dag 1 een goede begeleiding gehad op het goed van sporten maar ook zeker op het gebied van voeding, iemand die met passie zijn beroep uitoefent en voor iedereen een stap extra wil doen, nu een half jaar later nog geen moment spijt van de de keuze die ik toen heb gemaakt om te gaan trainen bij Personal Training Almelo en de resultaten mogen er zijn ! 13 kg afgevallen binnen 4 maanden. We gaan gewoon door!


 

Tim Lammertink

Tim Lammertink
District Manager Beeline Group

“Ik voelde me na de eerste trainingen meteen weer fit”

Sinds kort in training bij Gideon en gelijk al enthousiast! De persoonlijke benadering en variatie in de training spreken mij erg aan. Echt een aanrader voor iedereen die weer snel fit wil worden met plezier.
Warry Kroeze
Manager Facility & Real Estate

“In een woord TOP”

Door mijn langdurige knieblessure heb ik lang niet meer kunnen sporten. Bij Gideon zijn de trainingen zo aangepast welke voor mij het beste zou werken. Elke keer een voldaan gevoel na de training. Gideon Toptrainer!


Marije Bent
Sociaal coördinator Reggewoon

“Wat me vooral aanspreekt is de combinatie met boksen”

Na twee zwangerschappen was het tijd om weer wat aan mijn conditie te gaan doen, af te vallen en in shape te komen. Om maar weer domweg te gaan fitnessen zonder enig doel…dat zag ik absoluut niet zitten, ik wou het goed aanpakken en persoonlijk begeleidt worden door iemand die er verstand van heeft, bij Gideon dus. Ik heb ontzettend leuke, afwisselende en uitdagende trainingen gehad. Wat me vooral aanspreekt is de combinatie met boksen. Hierdoor zijn de trainingen erg afwisselend en ben je de ene keer meer conditioneel bezig, terwijl je de andere keer aan je kracht werkt. Ook de voedingstips en adviezen die hij geeft zijn erg nuttig. Door de personal trainingen ben ik weer in een goede ‘sportflow’ terecht gekomen.
Anita Grob-Kobes
Adviseur Facilitaire Zaken Gemeente Almelo

“Gideon wist ons elke keer weer te motiveren, als we geen zin hadden”

In augustus zijn wij (ik en mijn man) begonnen met Duo training bij Gideon. Na eerst een gesprek te hebben gehad over onze doelstelling en wat we wilden bereiken zijn we begonnen. De eerste les was voor hem om te kijken wat ons conditieniveau was. Die les zal ik dan ook niet snel vergeten; wat een spierpijn. Maar dat gaf ook zeker voldoening. Gideon begeleid je goed in de training, hij kijkt goed naar hoe het met je gaat, houdt rekening met je maar probeert ook het uiterste uit je te halen door je te motiveren. Zijn trainingen zijn afwisselend en leuk. En het resultaat voor je lichaam; meer energie en de vermindering van het vetpercentage is natuurlijk ook geweldig. Na een tijdje ben ik ook mee gaan doen met de Bokszaktrainingen. Ook van deze trainingen maakt hij een feestje. Trainen bij Gideon is leuk en effectief. Hij helpt je om net even dat stapje verder te gaan.
Mannie Hoek
Coördinerend thuisbegeleider  Carintreggeland

“Gideon motiveert mij elke training om mijn grenzen te verleggen”

Altijd al gedacht om te doen en een tijdje geleden de stap gezet. Sporten onder begeleiding van een personal trainer. Dit had ik al veel eerder moeten doen! Met Gideon werk ik op een fijne manier aan de verbetering van mijn conditie. Dmv kracht-/ conditietraining word ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. Gideon is een betrokken en enthousiaste instructeur. Hij motiveert mij elke training om mijn grenzen te verleggen en door te zetten. Dit is erg prettig en effectief! Een prettige personal trainer die aan te raden is!


Inez Stulen
Verpleegkundige  Carintreggeland
“De trainingen van Gideon geven me een energie boost”

Van het niet leuk vinden van sporten naar het erg fijn en leuk vinden om te sporten. Elke training is anders, er word hard gewerkt maar je krijgt er veel energie voor terug! Mijn doel met Gideon besproken en nu met aanpassing van mijn eetpatroon, de afwisselende trainingen en de juiste motivatie van mij, met behulp van Gideon, ga ik mijn doel zeker bereiken!


361f2a7
Armand Lefeu
Tactical Buyer at Benchmark Electronics

“Nooit opgeven”

Dit is je lijfspreuk tijdens de training en wordt telkens door Gideon’s inspirerende coaching en instructies uiteindelijk door jezelf waargemaakt
Met Gideon Nussy als je personal trainer, worden je persoonlijke sportieve grenzen verlegd op een uitdagende en veilige manier. Telkens weet Gideon jou te verrassen met nieuwe sportieve uitdagingen.Door deze trainingen wordt je niet alleen fysiek sterker maar ook mentaal sterker. Hier maak ik oa in mijn dagelijkse functie als inkoper gebruik van, om niet op te geven.

Personal training van Gideon…. Gewoon doen !!!!


305709_293255020705650_774511560_n
Monique Cerpentier
Presentatrice/programmamaker at RTV Oost

“Personal training van Gideon Nussy heeft voor mij er echt toe gebracht dat ik in een snel tempo weer goed in mijn vel zit”

Ik ben een jaar of twee terug door drukte en een drukke praktijk minder gaan trainen.
In mijn geval ging ik van vier keer per week (vechtkunst) naar gewoon veel minder.
Dat je dan lichamelijk in een mindere conditie komt, hoef ik niet te vertellen, maar het geeft op meerdere gebieden gewoon een weerslag.
Je eetpatroon wordt vanzelf anders, je bent sneller moe, maar ik heb ook gemerkt dat je in je eigen gedachten ook vast kunt gaan zitten als je je zelf niet een lichamelijke uitdaging gunt.

Ik besloot nu een paar weken terug weer wat te gaan doen, maar had eigenlijk niet zo een zin in een sportschool.
Het thuis trainen onder begeleiding van een professional leek mij dus een uitkomst en beter in te passen in mijn drukke bestaan.
Ik merkte na de eerste les al dat er in één keer een poort opengetrokken werd die heel lang dicht had gezeten.
Ongelofelijk maar waar: voelde me stukken fitter en na de tweede les was eigenlijk het gevoel weer terug van wat ik had toen ik nog zo veel trainde!
Maar dan ben je er nog niet. Met een goede personal trainer, zoals ik die in Gideon Nussy gevonden heb, zorg je er eigenlijk voor dat als je terug valt in je oude patroon, dat door je trainer herkend wordt en hij je op jouw manier weet te motiveren om door te zetten.
Dat kan tijdens je traject of periode van trainen zijn, maar ook en vooral tijdens je les.

Ik werk al meer dan 20 jaar met mensen op een heel diepgaand vlak.
Dat maakt dat ik heel zorgvuldig heb uitgekozen wie ik toe laat in mijn eigen begeleiding om weer helemaal fit te worden.
Wat ik zie is dat de trainingen niet alleen elke keer weer leuk en fris zijn doordat er steeds wat anders wordt gedaan, Gideon kijkt heel secuur waar je staat als mens in je conditie.
Door een personal training aan te gaan werk je dus niet alleen aan je lichamelijke conditie, maar en vooral ook aan je geestelijke en mentale conditie. Ik hoef niet te vermelden hierin dat dat op heel veel fronten door werkt.
Je krijgt bijvoorbeeld vanzelf de behoefte je eetpatroon aan te passen, hoef je niks voor te doen.
Je bent niet alleen fitter, maar je wordt in je dagelijkse beslommeringen meer weerbaar, dus het helpt ook nog eens om de stress te reduceren.

Om de snelheid van het weer in conditie komen en blijven, maar vooral om de professionaliteit die ik als bijzonder ervaar kan ik dit iedereen aanbevelen, gegarandeerd dat je je goed voelt.

Voor mij is elke Personal training weer een dankbaar cadeau!


Overtuigd? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!